بلاگ

تقویت صنایع تبدیلی فندق در رودسر با حمایت بنیاد علوی

به گزارش روابط عمومی موسسه توانمندسازی اقتصادی علوی، از کارگاه‌های فرآوری فندق در شهرستان رودسر، خاستگاه فندق کشور و قطب تولید این محصول، بازدید به عمل آمد. این بازدید با حضور مجری بنیاد علوی و مسئولان جهاد کشاورزی و اداره کار رودسر، با هدف بررسی وضعیت صنایع تبدیلی فندق و یافتن راه‌های تقویت این صنایع به منظور جلوگیری از خام‌فروشی این محصول ارزشمند و افزایش ارزش افزوده برای بیش از ۸۵۰۰ بهره‌بردار این محصول در منطقه انجام شد. شهرستان رودسر با بیش از ۱۳ هزار هکتار باغ فندق، ۵۶ درصد باغات کشور و ۷۳ درصد باغات استان گیلان را در خود جای داده و سالانه بین ۱۱ تا ۱۵ هزار تن فندق به ارزش بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان تولید می‌کند.

نبود صنایع تبدیلی کافی باعث خام‌فروشی این محصول و از دست رفتن ارزش افزوده آن برای کشاورزان منطقه شده است. بنیاد علوی با این بازدید و بررسی وضعیت موجود، قصد دارد با سرمایه‌گذاری و حمایت از توسعه صنایع تبدیلی و ایجاد زنجیره ارزش کامل برای فندق، گامی مهم در جهت رونق اقتصادی منطقه، اشتغال‌زایی و افزایش درآمد کشاورزان بردارد. تقویت این صنایع نه تنها به نفع کشاورزان رودسر، بلکه برای اقتصاد استان گیلان که به لحاظ کشاورزی جزو ۱۰ استان برتر کشور است، نیز حائز اهمیت است. فندق یکی از محصولات مهم این استان به شمار می‌رود و توسعه صنایع مرتبط با آن می‌تواند نقش مهمی در توسعه اقتصادی استان ایفا کند.

دیدگاهتان را بنویسید