به گزارش روابط عمومی موسسه توانمندسازی اقتصادی علوی، با حضور دکتر عسکری آزاد، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره بنیاد علوی، دکتر مردعلی، جانشین بنیاد علوی و مهندس پناهی، مدیرعامل موسسه توانمندسازی اقتصادی علوی، از اولین داشبورد برخط فرایندهای محرومیتزدایی بنیاد علوی توسط دکتر حسین دهقان ریاست بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی رونمایی شد. این داشبورد به منظور پایش دقیقتر و شفافتر فعالیتهای بنیاد در مناطق محروم و با تکیه بر توان متخصصان داخلی موسسه توانمندسازی علوی طراحی و پیادهسازی شده است که گامی مهم در راستای افزایش بهرهوری و نظارت مؤثر بر طرحهای محرومیتزدایی بنیاد به شمار میرود.
دکتر عسکری آزاد در مراسم رونمایی از این داشبورد مدیریتی، ضمن اشاره به تصویب طرح حیات و گستردگی اجرای آن در بیش از ۲۵۰۰ منطقه هدف توسط تسهیلگران و مجریان بنیاد در سراسر کشور در سال ١۴٠٣، بر ضرورت وجود سامانهای جامع برای نظارت و کنترل این فعالیت گسترده تأکید کرد.
وی با اشاره به لزوم ثبت فرآیندهای توانمندسازی از سطح روستاها و شهرستانها گفت که داشبورد جدید، خلاصهای از فعالیتها، اثرات و پیامدهای طرح را به صورت خودکار و بر اساس اطلاعات دریافتی از مناطق هدف ارائه میدهد و این امر، امکان ارزیابی دقیقتر و تصمیمگیری به موقع را برای مدیران بنیاد فراهم میسازد.
مدیرعامل بنیاد علوی همچنین اعلام کرد که این داشبورد در حال حاضر به مأموریت اول بنیاد، یعنی حوزه اشتغال اختصاص دارد و در آیندهای نزدیک، مأموریتهای دیگر بنیاد شامل حوزههای سلامت، زیرساختها و آموزش را نیز پوشش خواهد داد.
در ادامه این مراسم مهندس پناهی، مدیرعامل موسسه توانمندسازی علوی با تأکید بر نگاه صنعتی موسسه به ایجاد اشتغال و لزوم وجود زیرساختهای لازم، راهاندازی داشبورد برخط فرایندهای محرومیتزدایی را یکی از مهمترین این زیرساختها عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه برای هر متقاضی اشتغال، ۴۰۰ سرفصل در این سامانه پیادهسازی میشود و خروجی دادههای تجمیع شده آن در داشبورد قابل مشاهده است، این سامانه را ابزاری کارآمد برای مدیران ارشد بنیاد علوی و بنیاد مستضعفان جهت ارزیابی و بررسی دقیقتر فرآیندها و نظارت بر عملکرد تسهیلگران و مجریان دانست.
پناهی با بیان اینکه داشبورد تحت وب طراحی شده و اطلاعات کلیدی مانند تعداد اشتغال ایجاد شده و طرحهای شناسایی و تأیید شده یا در حال اجرا در هر استان و مناطق هدف بنیاد علوی را ارائه میدهد افزود: بر اساس اطلاعات ارائه شده، از مجموع ۷۴۸۶۰ طرح در سال ۱۴۰۳ در سه حوزه خرد و خانگی، کارگاهی و بنگاهی، ۶۸۰۴۳ طرح شناسایی و به بانک معرفی شده است.
وی خاطر نشان کرد که این داشبورد با بیش از ٨۶ سرفصل اطلاعاتی، جامع ترین داشبورد نظارتی بر حوزه اشتغال در کشور می باشد.