دکتر حسین دهقان، رئیس بنیاد مستضعفان، در مراسم رونمایی از اولین داشبورد برخط فرایندهای محرومیتزدایی بنیاد علوی، با تشریح رویکرد بنیاد مستضعفان مبتنی بر توسعه فرایندهای نوین در محرومیتزدایی و ایجاد اشتغال در مناطق کمبرخوردار، وجود نگاهی جامعتر و فراتر از رویکردهای منطقهای را ضروری دانست.
وی با اشاره به روش سنتی شناسایی مسائل و ارائه طرحها با همکاری معتمدین و نخبگان محلی، گفت باید از تجارب محلی برای شناسایی، فعالسازی، سرمایهگذاری، تثبیت و پایدارسازی فعالیتها در مناطق کمبرخوردار استفاده شود.
رئیس بنیاد مستضعفان بر اهمیت تبدیل افراد به هستههای کارآفرینی تأکید کرد و افزود: باید به گونهای عمل کنیم که افراد صرفاً به دنبال کسب درآمد نباشند، بلکه به فعالیتی متعهد شوند که آن را مفید و مؤثر برای خود و جامعه بدانند و نوعی رسالت اجتماعی برای خود احساس کنند.
دکتر دهقان با اشاره به مزایای الگوبرداری از صنایع مانند استانداردسازی، تکرارپذیری، مقیاسپذیری و بهرهوری، پیشنهاد داد طرحهای اشتغالزایی به سوی بزرگمقیاس کردن فعالیتها، برندسازی و ارتقاء کیفیت حرکت کنند.
رئیس بنیاد مستضعفان در بخش دیگری از سخنان خود، با تاکید بر لزوم تمرکز بر جوانان و زنان به عنوان پیشتازان تحول گفت: باید سازوکاری برای توانمندسازی جوانان بین ۱۸ تا ۲۵ سال و زنان مستقر در مناطق کمبرخوردار ایجاد شود تا آنها به پیشرانهای توسعه در آن محیط تبدیل شوند.
در این دیدار دکتر عسکری آزاد، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره بنیاد علوی، دکتر مردعلی جانشین بنیاد علوی و مهندس پناهی، مدیرعامل موسسه توانمندسازی علوی گزارش کاملی از دستاوردهای بنیاد علوی و موسسه توانمندسازی اقتصادی علوی در حوزه اشتغال و تولید و داشبوردهای مدیریتی و نظارتی این بنیاد ارائه نمودند.
در ابتدای جلسه نیز داشبورد مدیریتی فرایندهای طرح حمایت یکپارچه اشتغال و تولید (حیات) به عنوان اولین سامانه نظارتی و پایش برخط فرایندهای محرومیتزدایی بنیاد علوی، توسط ریاست محترم بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی رونمایی گردید.