جانشین مدیرعامل بنیاد علوی با اشاره به مسئولیتهای این بنیاد مبنی بر توانمندسازی محرومان و آبادانی و پیشرفت مناطق محروم گفت: اشتغالزایی یکی از مهمترین اقدامات بنیاد علوی و موسسه توانمندسازی اقتصادی علوی است که در این زمینه تا انتهای سال ۷۵ هزار طرح اشتغالزایی در سراسر کشور توسط این بنیاد اجرایی خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی موسسه توانمندسازی اقتصادی علوی، محسن مردعلی- جانشین مدیرعامل بنیاد علوی در دومین گردهمایی شبکه تسهیلگران جهادی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، گفت: بنیاد علوی و زیرمجموعههای آن در پی انتخاب جناب آقای دهقان به عنوان رئیس بنیاد مستضعفان و ابلاغ حکم ایشان از سوی دفتر مقام معظم رهبری دو مسئولیت مهم بر عهده بنیاد علوی مبنی بر توانمندسازی محرومان و آبادانی و پیشرفت مناطق محروم است.
او ادامه داد: در راستای تاکید بر این دو مسئولیت مهم، معنا و مفهومی در فرآیند اجرایی بنیاد مستضعفان تعریف شد که به عنوان سند راهبردی تحول اقدامات بنیاد علوی از آن یاد میشود.
جانشین مدیرعامل بنیاد علوی خاطرنشان کرد: با توجه به ارزیابیهای انجام شده و سند راهبردی تحول اقدامات بنیاد علوی، سه مسئله حائز اهمیت شناخته شد که از آنها میتوان به اشتغال زایی، ارتقاء سطح سلامت و ارتقاء سطح عدالت آموزشی با تاکید بر محرومین کشور اشاره کرد.
مردعلی با تاکید بر اینکه اشتغال زایی مسئولیت بسیار مهمی است، تصریح کرد: در راستای آبادانی و پیشرفت اجرای طرحهای الگویی و تهیه زیرساختهای مورد نیاز اشتغال زایی، ارتقاء سطح سلامت و ارتقاء سطح عدالت آموزشی در دستور کار قرار گرفت.
او در ادامه گفت: مجلس و دولت از محل تبصره ۲ مبلغ ۱۰۰ همت را برای اشتغال زایی در کشور در نظر گرفته که از این میزان ۶.۲ همت به طرحها و اقدامات بنیاد علوی اختصاص داده شده که تا به امروز تعداد ۲۲ هزار طرح اشتغال زایی به میزان ۳ همت به شبکه بانکی کشور معرفی شده است.
مردعلی ادامه داد: برنامه ریزی بنیاد علوی و موسسه توانمندسازی اقتصادی علوی بر آن است تا ۱۵ آبانماه معادل ۱۰۰ درصد منابع اختصاص یافته به این بنیاد از محل تبصره ۲ را در قالب طرحهای اشتغال زایی به شبکه بانکی معرفی کنیم.
او تاکید کرد: در حال حاضر ۴۲۰ میلیارد تومان از ۶.۲ همت تبصره ۲ جذب شده که این میزان کم و نگران کننده است.
جانشین مدیرعامل بنیاد علوی با اشاره به شبکه تسهیلگری موسسه توانمندسازی اقتصادی علوی متشکل از ۵۰۰ نفر و فعال در ۳۳۰ شهرستان کشور، بیان کرد: طبق برنامه ریزیهای صورت گرفته بنیاد علوی و موسسه توانمندسازی اقتصادی علوی در صورت همراهی شبکه بانکی کشور، تا انتهای سال از ۷۵ طرح اشتغالزایی حمایت خواهد کرد که ۷۲ هزار طرح به عنوان طرحهای خرد و خانگی، ۲ هزار طرح در زمره طرحهای کارگاهی و بیش از ۱۵۰ طرح در قالب طرحهای بنگاهی با ایجاد بیش از ۲۰۰ هزار شغل به صورت مستقیم و غیرمستقیم خواهد بود.
مردعلی در انتها گفت: در کنار منابع تبصره ۲، بنیاد مستضعفان مبلغ ۱۶ همت را در راستای اجرای مسئولیتهای محوله به بنیاد علوی در اختیار این بنیاد قرار داده و امید است نظام بانکی با فرآیند ایجاد اشتغال همراه شود.